Головна / Рецепти 2019 / Страви на 2019 Новий рік

Страви на 2019 Новий рік

Не за горами новорічні свята, а це значить, що пора підбирати оригінальні страви на 2019 Новий рік, так як напередодні зимових свят часу буде дуже мало. Необхідно зробити генеральне прибирання, декорувати приміщення, зайнятися підбором новорічного вбрання тощо. Поки є час можна ретельно вивчити всі рецепти, прикинути скільки продуктів буде потрібно і порахувати приблизні витрати на святкування Нового року. Зазвичай, наш народ відзначає це свято з розмахом, так як існує давнє повір’я, як Новий рік зустрінеш, так і проведеш. Тому наші люди не є такими дріб’язковими і готують достатню кількість страв, щоб їх вистачило, на якомога триваліший період. Господиням не дуже хочеться в свята знову годинами стояти біля плити.

Що приготувати на Новорічні свята?

Як відомо майбутній період буде примітний тим, що господинею 2019 року стане Жовта Земляна Свиня. Ця тварина відрізняється добротою, щедрістю і веселою вдачею. Вона не особливо розбірлива в їжі, але любить каші, овочі, фрукти і зелень. Тому, якщо ви бажаєте задобрити тотем, то на столі повинно бути достаток цих продуктів. Свинка є сільським тваринам, тому страви повинні бути максимально прості в приготуванні. У той же час їх повинно бути досить, так як наша гостя любить добре поїсти. Одночасно з цим, Свиня любить все красиве і яскраве. Це говорить про те, що господині повинні приділити особливу увагу сервірування столу. На ньому може бути не обов’язково багато тарілок з різними стравами. Можна все розмістити на великих блюдах у вигляді нарізки, асорті і т. П. Свинка обожнює злакові, тому на столі повинно бути багато сортів хліба, всіляка здоба і т.д. Як і раніше, новорічний стіл повинен містити: всілякі салати; різноманітні закуски; гарячі страви; нарізку, яка може бути з копченостей, м’яса, сиру і риби; десерт; овочі, фрукти, зелень; різні напої, включаючи алкоголь; солодощі. Давайте докладніше розберемо можливе меню на 2019 рік.

Салати на Новий рік 2019

Ялинка

Необхідні продукти:

  • філе курки – 200 гр .;
  • печериці – 200 гр .;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • свіжі огірки – 3 шт.;
  • чорнослив – 30гр.;
  • яйця – 5 шт.;
  • майонез – 30 мл.;
  • рослинне масло – 70 мл.;
  • молоко – 40 мл.;
  • очищені волоські горіхи – 30 гр.;
  • часник 2 зубки;
  • ягоди для прикраси;
  • сіль.

Приготування:

Нарізати філе курки. Подрібнити печериці й обсмажити в невеликій кількості олії. Сжаріть кілька млинців з яєць і молока і після охолодження нарізати на невеликі шматочки. Замочити чорнослив в окропі. Подрібнити горіхи і часник. Нарізати огірки соломкою. Беремо миску, кладемо в неї філе курки, шматочки млинців, подрібнений чорнослив, остиглі гриби з майонезом, горіхи, часник і сіль за смаком. Все перемішуємо і викладаємо на страви у вигляді трикутника. Зверху укладаємо шар огірків, щоб було схоже на голки ялинки. Прикрашаємо страви розмороженими ягодами. З болгарського перцю робимо прикраса верхівки отриманої ялинки. Блюдо готове.

Красуня

Необхідні продукти:

  • копчене філе курки – 300 гр.;
  • капуста пекінська – 300 гр.;
  • груша – 1 шт.;
  • гірчиця -10 гр.;
  • рослинне масло – 100 гр.;
  • чорний перець і сіль за смаком.

Приготування:

Нарізати філе курки. Порвати на невеликі шматочки пекінську капусту. Нарізати грушу на невеликі квадратики. Змішати рослинне масло, гірчицю, перець і сіль. Помістити всі інгредієнти в миску і перемішати.

Печінковий салат з мандаринами

Необхідні продукти:

  • картопля – 2 шт.;
  • печінку курки – 150 гр.;
  • яйця – 2 шт.;
  • мариновані огірки – 2шт.;
  • твердий сир – 70 гр.;
  • мандарини – 2шт.;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • часник – 1 зубок;
  • морква – 2 шт.;
  • зелена цибуля – пару пір’я;
  • соєвий соус – 40 мл.;
  • рослинне масло – 100 мл.;
  • майонез, перець, сіль за смаком.

Приготування:

Відварити картоплю в мундирі, морква і яйця круто. Нарізати кубиками цибулю. Обсмажити на соняшниковій олії печінку з цибулею з додаванням соєвого соусу. Нарізати яйця і мандарини. Порубати очищену картоплю дрібними шматочками. Нарізати дрібно огірки, морква і зелений лук. Охолоджену печінку нарізати на невеликі шматочки. Натерти на тертці твердий сир; Нарізати болгарський перець кубиками. Подрібніть часник. Всі крім сиру помістити в миску і добре перемішати з майонезом, сіллю і перцем. Викласти все на блюдо і посипати тертим сиром. Страву можна подавати на стіл.

Закуски на Новий рік 2019

Вони є невід’ємною частиною будь-якого застілля, особливо, якщо на столі є алкоголь. Їх готують з риби, овочів, м’яса, сиру, морепродуктів, фруктів та ін. Закуски служать для того, щоб вгамувати голод перед подачею основної страви.

Ялинкові кулі

Необхідні продукти:

  • крабові палички – 2090 гр.;
  • твердий сир – 100 гр.;
  • яйця – 2 шт.;
  • часник – 1 зубок;
  • маслини без кісточки – кілька шт.;
  • зелена цибуля – кілька пір’я;
  • майонез – 100 гр.;
  • сіль за смаком.

Приготування:

Натерти твердий сир і крабові палички. Відварити яйця круто і також натерти на тертці. Всі перекласти в миску, залишивши частину подрібнених паличок для панірування. Подрібнити часник і додати до одержаної маси. Все залити майонезом і ретельно перемішати. Сформувати кульки і обваляти в подрібнених крабових паличках. Помістити їх на широке блюдо. Розрізати маслини навпіл і зробити в них невеликі отвори. Порізати зелена цибуля на тонкі смужки. Протягнути лушпиння нитку через отвори маслин. Помістити маслини на крабові кульки, щоб вони були схожі на ялинкові кулі. Страва готова, можна подавати до столу.

Сирні трубочки з корейською морквою

Необхідні продукти:

  • яйця – 2 шт.;
  • м’який або плавлений сир – 160 гр.;
  • гірчиця – 1 ст. л.;
  • майонез – 3 ст. л.;
  • часник – 1 зубок;
  • корейська морква – 150 гр.;
  • кріп – кілька гілок;
  • перець, сіль за смаком.

Приготування:

Відварити яйця круто і розрізати на чотири частини. Помістити в глибоку ємність морква, яйця, часник і подрібнити в однорідну масу за допомогою блендера. Додати майонез, гірчицю, перець і все ретельно перемішати. Нарізати сир тонкими скибочками. Покласти начинку на кожну скибочку і згорнути в трубочку. Розкласти вироби на блюдо і поставити в холодильник. Перед подачею на стіл прикрасити блюдо подрібненим кропом.

Закусочний торт з вафлі

Необхідні продукти:

  • вафельні коржі – одна упаковка;
  • сардина в маслі – 1 банка;
  • крабові палички – 200 гр.;
  • плавлений сирок – 2шт.;
  • часник – 4 зубчики;
  • огірок для прикраси;
  • зелень – 100гр.;
  • майонез; сіль, спеції.

Приготування:

Розім’яти рибні консерви виделкою. Натерти сир на тертці. Подрібнити крабові палички. Нарізати петрушку, кріп та іншу зелень. Укласти перший корж на блюдо і змазати його майонезом. Покласти зверху шар риби. Накрити все другим коржем. На нього нанести майонез і шар сиру. Далі знову накрити наступним коржем, який знову змастити майонезом і посипати зеленню. Далі укладається корж з крабовими паличками. Знову все накривається коржем, просоченою майонезом і рубаним луком. Збоку торт прикрасити кружечками огірка і зеленню. Торт готовий до подачі на стіл.

Гарячі страви на Новий рік 2019

Курка з виноградом

Необхідні продукти:

  • Тушка курки – 1 шт.;
  • Виноград – 200 гр.;
  • Лимон – 1шт.;
  • Ріпчасту цибулю – 1 шт.
  • Оливкова олія -50 мл.;
  • Орегано, розмарин, чебрець – кілька гілочок;
  • Перець і сіль за смаком.

Приготування:

Режим лимон часточками. Подрібнюємо зелень. Укладаємо тушку на деко і начиняє виноградом, зеленню і лимоном. Натираємо курку сіллю і перцем. Обкладаємо тушку кільцями цибулі, поливаємо оливковою олією і відправляємо в духовку з температурою 180 градусів. Запікаємо протягом 90 хвилин.

Гусь з яблуками

Необхідні продукти:

  • тушка гусака – 1 шт.;
  • яблука – одне червоне і одне зелене;
  • цибулю-шалот – 4 шт.;
  • ріпчаста цибуля – 1шт.;
  • часник – 1 головка;
  • чебрець – 1 пучок;
  • перець і сіль за смаком.

Приготування:

Потрошити гусака і позбавляємося від внутрішнього жиру. Чистимо яблука від насіння і нарізаємо кубиками. Чистимо цибулю і часник і також подрібнюємо. Режим зелень і змішуємо її з іншими інгредієнтами. Натираємо тушку спеціями і начиняє приготовленої сумішшю. Розміщуємо гусака в форму з водою і відправляємо в духовку з температурою 200 ° C на годину. Кожні 30 хвилин видаляємо жир. Через 60 хвилин зменшуємо температуру до 180 ° C і запікаємо гуся ще 60 хвилин. Стежимо, щоб тушка не пригоріла. По закінченню зазначеного часу гусака можна подавати до столу.

Червона риба зі шпинатом

Необхідні продукти:

  • будь-яка червона риба (лосось, сьомга, форель) – 1000 гр.;
  • шпинат – 500 гр.;
  • лимон – 2 шт.;
  • мускатний горіх – 2 гр.;
  • оливкова олія – ​​30 мл.;
  • сметана – 50 гр.;
  • тісто листкове, без дріжджове – 500 гр.

Приготування:

Розміщуємо шпинат в каструлю, додаємо мускатний горіх і оливкове масло і Томім вміст кілька хвилин. Подрібнюємо шпинат і змішуємо зі сметаною, спеціями і лимонним соком. Розкачуємо тісто, ділимо його навпіл. Одну половину укладаємо на деко і поміщаємо на неї першу половину рибного філе. Далі кладемо начинку, накриваємо її другим шаром тіста і ретельно защипуємо краю. Збиваємо яйце і змащуємо їм все блюдо. Далі поміщаємо його в холодильник на кілька хвилин. По закінченню цього часу перемещаем рибу в духовку і випікаємо її 30 хвилин при температурі 200 ° C. Після приготування страву можна подавати до столу.

І наостанок – десерт

Торт «Три шоколаду»

Ласощі включає в себе: молочний мус; шоколадний бісквіт; білий крем. Як готувати цей смачний торт із відео:

Дивіться ще

Салат Гранатовий браслет на Новий рік 2019

Новорічні салати повинні бути не тільки ситними, різноманітними, але і яскравими. Для них роблять прикраси …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *