Головна / Рецепти 2019 / Рецепти новорічного печива 2019 року

Рецепти новорічного печива 2019 року

До новорічних свят залишилося всього нічого і саме час подумати про святковому меню. Але замість того, щоб ще раз передрукувати всім приїлися рецепти ми вирішили дізнатися, а “як там у них?”. Отже, зустрічайте! 10 найпопулярніших рецепта новорічних солодощів серед американських домогосподарок.

Печиво Пряникові чоловічки

Для приготування печива “пряникові чоловічки” буде потрібно готова суміш для ірисового пудингу і можна обійтися без патоки! (Дуже популярна в США)

Складові:

  1. 1 (3.5 унції) упаковка готової суміші для приготування ірисового пудингу;
  2. 1/2 чашки вершкового масла;
  3. 1/2 чашки коричневого цукру;
  4. 1 яйце;
  5. 1 1/2 чашки борошна;
  6. 1/2 чайної ложки соди;
  7. 1 1/2 чайні ложки меленого імбиру;
  8. 1 чайна ложка меленої кориці.

У мисці середнього розміру змішуємо разом до однорідної маси суміш для ірисового пудингу, вершкове масло і коричневий цукор. Додаємо яйце. Перемішайте борошно, соду, імбир і корицю і об’єднайте з масою в мисці. Накрийте миску кришкою і поставте тісто охолоджуватися приблизно на годину. Духовку нагрійте до 175 градусів. Змастіть маслом листи для випікання. Посипте борошном широку дошку і розкачати тісто до товщини близько 3 см, потім виріжте печива за допомогою спеціальної форми. Розкладіть печива на підготовлених аркушах, між ними має бути невелика відстань. Випікайте пряникових чоловічків в розігрітій духовці протягом десяти-дванадцяти хвилин, поки краю печива не приймуть світло-коричневий колір. Охолоджувати готове печиво на решітці, вийнявши його з духовки.

Російські тістечка до чаю

Це сімейний рецепт різдвяного десерту, який готували, по крайней мере, чотири покоління. В цьому році рецепт тістечок вперше почне освоювати покоління під номером 5 !!! «Бубба» привезла його з собою, коли приїхала з Литви. Я зроблю його в істинному дусі цього сезону!

Складові:

  1. 1 чашка вершкового масла;
  2. 1 чайна ложка ваніліну;
  3. 6 столових ложок цукрової пудри;
  4. 2 чашки борошна;
  5. 1 стакан подрібнених волоських горіхів;
  6. 1/3 склянки цукрової пудри для прикраси.

Нагрійте духовку до 175 градусів. Змішайте в середній мисці розм’якшене вершкове масло і ванілін. Змішайте 6 столових ложок цукрової пудри і борошно, всипте отриману суміш в миску з вершковим маслом, розмішайте до тих пір, поки маса не стане однорідною. Покладіть подрібнені волоські горіхи. Розкачайте тісто до товщини 2 см і сформуйте невеликі кульки, потім викладіть їх на сухий лист для випікання на невеликій відстані один від одного. Тримайте печиво в розігрітій духовці протягом 12 хвилин. Готові тістечка обваляйте в цукровій пудрі. Комусь подобається додавати другий шар цукрової пудри.

М’яке печиво з шматочками шоколаду

Всі хочуть дізнатися про склад рецепта, коли я беру це печиво з собою на роботу. Також моя дочка Теган спекла такі печива для конкурсу випічки і виграла червону стрічку! (Нагорода в кулінарних конкурсах) Для цього рецепта ви можете використовувати будь-яку муку, яка вам більше подобається.

Складові:

  1. 4 1/2 чашки борошна;
  2. 2 чайні ложки харчової соди;
  3. 2 чашки м’якого вершкового масла;
  4. 1 1/2 чашки коричневого цукру;
  5. 1/2 чашки білого цукру;
  6. 2 пакети розчинної суміші для ванільного пудингу;
  7. 4 яйця;
  8. 2 чайні ложки ваніліну;
  9. 4 чашки подрібненого напівсолодкого шоколаду.

Розігрійте духовку до 175 градусів. Змішайте в одній ємності борошно і соду, відкладіть цю суміш в сторону. Висипати туди суміш для пудингу, поки не перемішуйте. Збийте яйця з ваніліном. Потім додайте їх в борошняну суміш. В кінці додайте подрібнений шоколад і горіхи. Столовою ложкою викладайте тісто на спеціальні листи для випічки, що не змащуйте їх жіром.Випекайте печиво протягом 10-12 хвилин в попередньо розігрітій духовці. Краї готових печива повинні стати золотистими.

Цукрові печива

Кожен раз, коли ви будете для когось готувати ці печива, обов’язково візьміть з собою кілька копій рецепта! Гарантую, що у вас точно його запитають! ПРИМІТКА: Я роблю цукрову глазур з молока і цукрової пудри. Я роблю її досить м’якою і наношу тонким шаром, як фарбу, за допомогою кондитерської кисті. Глазур повинна бути такою, щоб її можна було легко розподіляти по печінкою, вона не повинна стікати з нього.

Складові:

  1. 1 1/2 чашки м’якого вершкового масла;
  2. 2 чашки білого цукру;
  3. 4 яйця;
  4. 1 чайна ложка ванільного екстракту;
  5. 5 склянок пшеничного борошна;
  6. 2 чайні ложки розпушувача;
  7. 1 чайна ложка солі.

У великій мисці розітріть масло і цукор до однорідної маси. Збийте яйця з ванільним екстрактом. Додайте борошно, розпушувач і сіль. Накрийте тісто кришкою і поставте в холодильник, принаймні, на одну годину (або на ніч) .Разогрейте духовку до 200 градусів. Розкачайте тісто на поверхні, посипаною борошном, до товщини приблизно в 1-0,5 см. Наріжте тісто за допомогою будь-яких форм для печива. Розкладіть готові печива на сухий лист для випічки на невеликій відстані один від одного. Випікайте печиво від 6 до 8 хвилин в попередньо розігрітій духовці. Потім охолодіть.

Печиво у формі різдвяних льодяників

Захоплюєтеся традиційної святкової випічкою? Ці печива у вигляді льодяників є класичним різдвяним рецептом.

Складові:

  1. 1 склянка цукру;
  2. 1 чашка розм’якшеного вершкового масла або маргарину;
  3. 1/2 чашки молока;
  4. 1 чайна ложка ванілі;
  5. 1 чайна ложка м’ятного екстракту;
  6. 1 яйце;
  7. 3 1/2 чашки борошна;
  8. 1 чайна ложка розпушувача;
  9. 1/4 чайної ложки солі;
  10. 1/2 чайної ложки червоного харчового барвника;
  11. 2 столові ложки дрібно подрібнених м’ятних цукерок;
  12. 2 столові ложки цукру;

Змішайте у великій мисці 1 склянка цукру, вершкове масло, молоко, ваніль, екстракт м’яти і яйце. Додайте борошно, розпушувач і сіль. Розділіть тісто на дві частини. Додайте в одну з них харчовий барвник. Накрийте тісто кришкою і залиште в холодильнику не менше ніж на 4 години. Розігрійте духовку до 180 градусів. Змішайте м’ятні льодяники і цукор, відкладіть в сторону. Для того, щоб сформувати печиво, відокремлюйте тісто чайною ложкою від кожної половини, розкачайте кожен шматок в довжину на поверхні, посипаною борошном. Скрутіть одну червону і одну білу смужки тесту в формі льодяника. Викладайте готові печива на сухий лист для випікання, злегка загніть їх зверху, щоб сформувати ручку льодяника. Випікайте печиво від 9 до 12 хвилин, вони повинні стати світло-коричневими. Після того, як виймете готові «льодяники» з духовки, відразу посипте їх сумішшю з цукру і льодяників. Повністю охолодіть протягом 30 хвилин.

Печиво у формі різдвяної ялинки

Для рецепта цього печива вам не будуть потрібні формочки або скалка! Фігурки можна сформувати за допомогою пальців, потім за допомогою ножа розділити «гілочки» різдвяних ялинок.

Складові:

  1. 150 г білого шоколаду;
  2. 1 пакет суміші для цукрового печива;
  3. 1/3 чашки м’якого вершкового масла або маргарину;
  4. 1 яйце;
  5. 2 столові ложки борошна;
  6. ½ чайної ложки мигдального екстракту;
  7. 7 крапель харчового барвника зеленого кольору;
  8. 24 подрібнених сухих кренделів або соломки;
  9. 1 чайна ложка скорочення.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Натріть плитку білого шоколаду. У великій мисці змішайте пакет суміші для печива, вершкове масло, борошно, яйце, тертий шоколад і харчовий барвник і сформуйте тісто. Розділіть тісто на 6 частин. Розділіть кожну частину на 15-сантиметрові шматки. Сформуйте печиво, розділіть за допомогою ножа «гілочки» їли. На сухий лист для випікання викладіть печиво на невеликій відстані один від одного. Під кожним печивом викладайте частину соломки, яка буде «стволом» дерева. Випікайте печиво від 6 до 8 хвилин. Охолоджувати протягом 1 хвилини. Зніміть печиво з листа, повністю охолодіть протягом 15 хвилин. Викладіть печиво на вощений папір. Покладіть білий шоколад в невелику вогнетривку миску і поставте в мікрохвильову піч, витягніть, помішуйте до тих пір, поки шоколад не розтане. Опускайте верхню частину кожного печива в шоколадну суміш, нехай надлишок шоколаду стече. При необхідності посипте печиво цукром або кондитерської стружкою. Розкладіть печиво на вощений папір і поставте в холодильник приблизно на 30 хвилин.

Мексиканські весільні кекси

Відзначайте свято з смачним, що тане в роті печивом! Одного точно не вистачить, і ви самі зможете в цьому переконатися.

Складові:

  1. 1 чашка цукрової пудри;
  2. 2 чашки м’якого вершкового масла або маргарину;
  3. 2 чайні ложки ванілі;
  4. 4 ½ чашки борошна;
  5. 1 чашка дрібно порубаних горіхів;
  6. ½ чайної ложки солі.

Нагрійте духовку до 200 градусів. У великій мисці змішайте 1 склянка цукрової пудри, масло і ваніль. Додайте борошно, горіхи і сіль, сформуйте тісто. Сформуйте з тіста невеликі кульки. Викладіть їх на сухий лист для випікання на невеликій відстані один від одного. Випікайте кекси протягом 10-12 хвилин, поки вони не стануть світло-коричневими. Після того як витягнете готові кекси з духовки, відразу посипте їх цукровою пудрою. Протягом півгодини прохолоджуйте кекси, потім знову посипте їх цукровою пудрою.

Різдвяне печиво з фруктами

Не варто чекати канікул, щоб приготувати смачне домашнє печиво з фруктами і горіхами! Адже воно просто чудово.

Складові:

  1. 2 чашки коричневого цукру;
  2. 1 чашка рослинного масла;
  3. ½ склянки сколотин;
  4. 2 яйця;
  5. 3 ½ чашки борошна;
  6. 1 чайна ложка соди;
  7. 1 чайна ложка солі;
  8. 2 склянки зацукрованих вишень, порізаних навпіл;
  9. 2 склянки нарізаних фініків;
  10. 1 ½ чашки рубаних горіхів пекан.

Половинки горіхів пекан для прикраси, при бажанні У великій мисці змішайте коричневий цукор, сколотини і яйця, збийте міксером на середній швидкості до однорідної консистенції або змішайте ложкою. Додайте борошно, соду і сіль. Потім покладіть в тісто вишні, фініки і рубані горіхи. Накрийте готове тісто кришкою і поставте на годину в холодильник. Нагрійте духовку до 180 градусів. Змастіть маслом лист для випікання. Викладайте тісто ложкою на лист на деякій відстані один від одного. На кожне печиво зверху покладіть половинки горіхів пекан. Випікайте печиво протягом 8-10 хвилин або до готовності. Готове печиво відразу знімайте з листа.

Печиво Різдвяний вінок

Наша версія старовинного класичного печива може похвалитися начинкою з цільних злаків і дуже смачною зефірної глазур’ю – ідеальне поєднання.

Складові:

  1. ½ чашки вершкового масла;
  2. 1 упаковка зефіру маршмеллоу
  3. 20 крапель харчового барвника зеленого кольору;
  4. ¾ склянки суміші для ванільного тесту;
  5. 5 склянок цілісно зернових пластівців;
  6. 56 червоних цукерок з корицею.

Покладіть масло у велику вогнетривку миску, поставте її в мікрохвильову піч на 30-60 секунд, воно повинно повністю розтанути. Додайте в масло зефір маршмеллоу. Поставте миску назад в мікрохвильову піч, помішуйте кожні 30 секунд, поки зефір повністю не розтане і суміш не стане однорідною. Додайте в суміш харчовий барвник зеленого кольору. Потім висипте в миску суміш для ванільного тесту, знову поставте її в мікрохвильовку і доведіть суміш до однорідної консистенції перемішуючи в міру необхідності. Насипте в тісто пластівці з цільного зерна. Висипати 1/3 чашки пластівців на вощений картонну папір для випічки. Руками сформуйте з тіста печива у формі вінка. Для прикраси помістіть на кожен вінок по 4 цукерки з корицею. Сформуйте вінки з іншого тіста, прикрасьте їх таким же чином. Перед подачею приберіть печиво в холодильник на 15 хвилин.

Різдвяні цукрові печива з сюрпризом

Простий рецепт печива для святкової випічки. Здивуйте членів сім’ї і друзів цими солодкими скарбами.

Складові:

  1. 1 пакет суміші для цукрового печива;
  2. 1/3 чашки м’якого вершкового масла або маргарину;
  3. 1 яйце;
  4. 2 столові ложки борошна;
  5. Червоний і зелений харчові барвники;
  6. 16 тонкий прямокутний цукерок Крем Де Мент, нарізаних на третині;
  7. Асорті з кольорового стружки, цукор і гелі для прикраси.

Розігрійте духовку до 180 градусів. У середній мисці змішайте суміш для печива, масло, яйце і борошно, сформуйте тісто. Розділіть тісто на три частини. В одну частину додайте червоний харчовий барвник, в другу зелений, третю частину відкладіть. Перед використанням щільно накрийте тісто, залиште на деякий час. Насипте борошно на робочу поверхню, розкачайте тісто в тонкий пласт. Для того щоб сформувати круглі печива, скористайтеся спеціальною формою, квадратні печива можна зробити за допомогою звичайного ножа (щоб тісто не приставало до ножа, посипте його борошном). Викладайте печиво на сухий лист для випічки на відстані один від одного. Покладіть по одній цукерці в центр кожного печива і накрийте зверху шматком тесту червоного або зеленого кольору. Акуратно запечатайте краю кожного печива, використовуючи зубці виделки. Перед випічкою посипте печиво кольоровий стружкою, прикрасьте гелем або цукром в залежності від того, що вам більше подобається. Випікайте печиво 6-8 хвилин, поки краю не стануть золотисто-коричневими. Охолоджувати готове печиво протягом однієї хвилини, відкривши кришку духовки. Витягнувши печиво з духовки, остудіть його повністю протягом 30 хвилин. За бажанням прикрасьте печиво гелем.

Дивіться ще

Салат Гранатовий браслет на Новий рік 2019

Новорічні салати повинні бути не тільки ситними, різноманітними, але і яскравими. Для них роблять прикраси …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *