Головна / Рецепти 2019 / Новорічні рецепти 2019 року

Новорічні рецепти 2019 року

Не за горами новорічні свята, а значить, господині знову будуть ламати голову, що приготувати на Новий рік 2019. Наступний рік буде часом владарювання Жовтої Земляний Свині. Це тварина не особливо розбірливе в делікатесах і кулінарних вишукуваннях. Але їжі повинно бути багато і вона повинна бути різноманітною.

Специфіка року Свині

Так як тотем року належить до сільським тваринам, то їжа повинна бути максимально натуральною. Буде добре, якщо на столі знайдеться місце зелені, овочів, фруктів, страв з круп. Адже Свинка любить всі ці продукти і зрадіє присутності їх на столі. Безумовно, на столі може бути: нарізка з будь-якого м’яса, крім свинини; всілякі ковбаси, копченості, паштети без додавання свинини; різноманітне птаство; дичину; річкова і морська риба; ікра, молюски, морепродукти; різні сири; овочі, фрукти ягоди; блюда, що містять горіхи; різноманітна зелень. М’ясо може бути оброблено найрізноманітнішим чином. Його можна згасити, посмажити, закоптити, приготувати на багатті або на грилі. Те ж саме стосується птиці, дичини і риби. Звичайно ж, в рік Свині на новорічному столі повинні бути звичні: гарячі страви; гарнір; закуски; салати; десерт; соки, напої. Для того, щоб підготовка до Нового року займало мінімум часу ми підготували для господинь прості і смачні рецепти, які готуються в лічені хвилини. Ми постаралися бути оригінальними, щоб у жінок в 2019 році вийшло краще меню за останні кілька років і при цьому вони зберегли час для догляду за собою, щоб до бою курантів постати у всій красі разом зі своїми неповторними стравами.

Оригінальні рецепти з фото

Багато людей в наші роки віддають перевагу низькокалорійній їжі, тому свій кращий меню ми почнемо саме з такого блюда. На приготування цього салату піде мінімум 5-10 хвилин. Нічого не треба різати, змішувати і готувати. Єдине про що необхідно потурбуватися, це про попередню заготівлі продуктів. Отже, наш салат називається:

Капрезе

Необхідні продукти:

Сир «Моцарелла» -150 гр; чері – приблизно 30 шт .; свіжий базилік; спеції «Прованські трави» (базилік, орегано, чебрець); сoус бальзамик.

Приготування:

Помити і просушити зелень і помідори. Покласти «мацарелла» в друшляк, щоб стік розсіл. Нарізати сир кубиками або сформуйте у вигляді кульок. Візьміть дерев’яні шпажки і нанизайте на неї: спочатку черрі, потім згорнутий аркуш базиліка, а далі кульку або шматочок сиру. Візьміть велике блюдо і викладіть отримані канапе по колу. Посипте готову страву чорним перцем і прованськими травами. Подайте до столу з сoусом бальзамик. Їм слід скропити шпажки перед тим, як з’їсти.

Грецький салат на шпажках

Його рецепт, напевно, знають багато, але мало, хто обізнаний, що його можна подати на святковий стіл теж у вигляді канапе.

Необхідні продукти:

сир Фета в олії – 1 банка; огірок – 4 шт .; чері – 30 шт .; маслини темні без кісточки – 1 банка; оливкова олія – ​​4 ст. л .; сушене орегано – 2 ч. л.

Приготування:

Наріжте сир невеликими кубиками і розкладіть на широкому блюді. Полийте його оливковою олією і посипте на нього орегано. Вимийте і наріжте овочі огірки кружечками, а помідори на половинки. Дістаньте маслини з розсолу і дайте стекти. Нанизуємо всі інгредієнти на дерев’яні шпажки в наступній послідовності: оливка, половинка черрі, огірок. Готові шпажки просто вставляємо в раннє розкладений сир. Новий «Грецький салат» готовий.

Червона риба в гірчично-медовому маринаді

Необхідні продукти:

будь-яка червона риба – 700 гр .; гірчиця – 2 ст. л .; мед – 2 ст. л .; коричневий цукор – 2 ст. л .; спеції, сіль.

Приготування:

Зробити маринад з гірчиці, меду, цукру, спецій і солі. Помістити в неї рибу на 24 години Запечь на грилі протягом 15 хвилин.

Запечені тигрові креветки

Необхідні продукти:

тигрові креветки – 300 гр .; вершкове масло 30 гр .; білий хліб – 3 шматки; часник – 5 зубчиків; лайм – 1 шт .; свіжа кінза – три гілки; кумін (мелена зіра) – 1 ч.л. перець, сіль.

Приготування:

Почистити креветки. Помістити їх миску, натерти в неї часник і цедру лайма. Додати до вмісту зиру, спеції і сіль і все перемішати. Все перемішати і викласти у форму для запікання. В іншому посуді розтопити вершкове масло, розкришити в нього білий хліб і додати подрібнену кінзу. Цю суміш добре перемішати і викласти на креветки. Запекти креветки в духовці протягом 25 хвилин при температурі 220 градусів до появи золотистої скоринки. Перед подачею на стіл полити соком лайма. Страву можна прикрасити гілочкою кінзи і часточками лайма.

Холодець з форелі

Необхідні продукти:

малосольная червона риба – 200 гр.; огірок – 3шт.; овочевий бульйон – 200 гр.; вершковий сир (краще «Маскарпoнe») – 100 гр.; желатин – один пакет; лимон – 1 шт.; кріп – 1 пучок.

Приготування:

Помийте огірки і наріжте їх півкільцями. Посипте їх сіллю і залиште на 10 хвилин маринуватися. Потім промийте їх водою і складіть в мисці. Полийте їх свіжовичавленим лимонним соком. Замочіть желатин згідно з інструкцією на упаковці. Закип’ятити овочевий бульйон і з’єднати з розчином желатину, все ретельно перемішати. Остудити розчин до кімнатної температури і розлити по чарках до половини обсягу. В чарки покласти огірки і поставити на 3 години в холодильник. Готуємо крем: 150 гр. Риби, вершковий сир і кріп збиваємо на блендері до однорідної маси. Викладаємо крем в чарки поверх желе. Нарізаємо залишилася рибу вузькими скибочками і кладемо зверху крему. Прикрашаємо все гілочкою кропу. Блюдо готове. Якщо в планах святкового застілля вживання алкогольних напоїв, то їх теж можна подати оригінально і зі смаком.

Тропічна Сангрия

Необхідні продукти:

будь-яке гарне сухе вино – 2 бут .; апельсини – 2 шт .; ківі – 2 шт .; виноград без кісточки – 1 гроно; манго – 1шт. (якщо немає стиглого манго, можна взяти консервовані ананаси); апельсиновий лікер – 70 мл .; будь-які червоні ягоди (полуниця, малина і т.п.- можна взяти морожені).

Приготування:

Нарізати напівколами апельсини, кружечками ківі, часточками манго, на половинки виноградні ягоди. Всі фрукти покласти в миску і залити вином і лікером. Далі ставимо все в холодильник. Перед подачею додаємо до суміші ягоди. Якщо полуниця велика, її можна розрізати навпіл. А ви знаєте, що алкогольні напої можна не тільки пити, але і жувати. У вас є шанс здивувати гостей, якщо ви приготуєте.

Жeватeльний «Кoсмoпoлітeн»

Необхідні продукти:

горілка «Цитрон» – 1 ст .; лікeр «Куантрo» – 60 мл. сік лайма – 50 мл .; журавлинний сік – 1 ст .; желатин – 25 гр.

Приготування:

Желатин замочить по інструкції на упаковці. Змішайте журавлинний і лимонний сік з розчином желатину. Проваріть розчин на вогні протягом п’яти хвилин. Слідкуйте, щоб суміш не закипіла. Додайте потім горілку, лікер і добре все перемішайте. Розлийте все в спеціальну форму і поставте в холодильник на три години. Перед подачею желе нарізають на кубики і прикрашається цедрою лимона.

Відео рецептів для Нового року 2019

Дивіться ще

Салат Гранатовий браслет на Новий рік 2019

Новорічні салати повинні бути не тільки ситними, різноманітними, але і яскравими. Для них роблять прикраси …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *