Головна / Новий Рік 2019 / Новорічне тістечко Ялинка з кремом 2019

Новорічне тістечко Ялинка з кремом 2019

Новорічні тістечка Ялинки виходять об’ємні, красиві і дають можливість навіть десертний стіл на Новий рік 2019 прикрасити головним атрибутом свята. Правда, щоб їх приготувати, доведеться потрудитися. Я поділяю етапи приготування: спочатку готував вафельні ріжки і печу капкейкі, а на другий день наповнюємо ріжки кремом з маскарпоне і вершків, збираю і прикрашаю тістечка у вигляді ялинки. Покроково оформлений рецепт супроводжується фото, тому, вам теж легко вдасться зробити такий новорічний десерт для своїх рідних і гостей.

Для капкейков нам знадобиться:

  • капкейкі червоний оксамит
  • кольоровий кондитерський бісер для прикраси ялинок.

Вершковий крем з маскарпоне для наповнення вафельних ріжків:

  • 450 мл 33% охолоджені вершки;
  • 150 грам 70% сиру маскарпоне;
  • 230 грам цукрової пудри +1,5 грама ванілі;
  • вафельні кульки в кольорової глазурі.

Крем для оформлення ялинок:

  • 100 грам білків + шепотка солі + 1 ч. Ложка лимонного соку;
  • 300 грам дрібного цукру + 3 грам ванільного цукру;
  • 400 грам солодковершкового масла 82%;
  • зелений харчовий барвник (жиророзчинний).

Як зробити новорічне тістечко Ялинка з кремом

Насамперед готуємо капкейкі і охолоджуємо їх. Їх покроковий рецепт знайдете за посиланням в інгредієнтах.

Крем з маскарпоне і вершками для наповнення ріжків

Сир маскарпоне (він повинен бути кімнатної t °) збиваємо з цукровою пудрою і ваніллю. Окремо збиваємо вершки до м’якої і пишної маси, потім перекладаємо їх до маскарпоне і продовжуємо процедуру збивання до гладкої кремовою текстури. Міксер прибираємо в сторону, всипаємо вафельні кульки. Частина кульок залишаємо для нанесення на підставу. Заповнюємо кремом покриті шоколадом ріжки.

Кожен вафельний ріжок з начинкою встановлюємо на капкейкі і щільно притискаємо, фіксуємо, щоб вони були стійкими.

Заварний білковий крем для прикраси ялинки

До білків додаємо сіль і сік лимона і збиваємо до піни. Переносимо білки на парову / водяну баню і продовжуємо збивати. Всипаємо цукор з ваніллю і збиваємо білки до тих пір, поки маса не стане пишною і глянсовою. Цукор не повинен відчуватися між пальців, коли розтираємо краплю збитою суміші. Готові білки мають текстуру м’яких піків як на фото. Даємо їм повністю охолонути.

Збиваємо м’яке вершкове масло до світлого відтінку і з’єднуємо його з завареними білками до однорідного кремового стану. Додаємо харчовий барвник і перемішуємо все. Встановлюємо насадку «зірочка» в кондитерський мішок і заповнюємо його кремом. Відкидають маленькі зірочки на вафельні ріжки, починаючи знизу і піднімаючись вгору. Якщо масляний крем з білків стає занадто м’яким, потримайте його півгодини в холодильнику і продовжите роботу.

Коли все вафельні ріжки покриті кремом, то прикрашаємо кондитерським бісером і прибираємо в холодильник.

Готове новорічне тістечко Ялинка чекає своїх дегустаторів.

Я спробувала розрізати тістечко, щоб показати, як воно виглядає всередині. Але це було не просто зробити, тому що воно дуже ніжне і повітряне.

Але навіть такий невдалий розріз дає можливість оцінити наскільки красиво і незвично новорічне тістечко Ялинка всередині. Тому, якщо ви ласун і / або просто любите повозитися над створенням солодких шедеврів, сміливо включайте цей рецепт в список вашої тематичної новорічної випічки.

Дивіться ще

Як прикрасити квартиру до Нового року 2020

Щороку в кінці грудня ми знаходимося в очікуванні найвеселішого і довгоочікуваного свята. Новий рік 2020 …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *